Зошто мора да изберете GateIO за да барате бесплатни токени airdrops?

GateIO Startup е една од најголемите и доверливи платформи за лансирање на нови токени, обезбедувајќи им на корисниците бесплатни можности за учество да истражуваат во потенцијалните проекти во текот на нивните почетни фази.

Неколку жешки причини да се придружите на GateIO за стартапи:

 • Слободно да се бара

  Без скриени такси за приклучување кон кој било проект Airdrop: нема потреба од упатување за да се придружите, без надомест за да ги добиете дистрибуираните токени

 • Бесплатен токен airdrop дневно

  Дистрибуирани повеќе од 1.000 проекти, можете да барате 1-3 проекти дневно

 • Бесплатно за продажба веднаш

  Сè уште нема надомест за продажба на дистрибуираните токени и може да се продаваат веднаш по дистрибуирањето и наведувањето

До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Зголемете го QR-кодот за скенирање

Акумулирана вредност на падот на воздухот

$100M+
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Бесплатни Airdrops, споделувајте до $150,000 по проект

Основана во 2013 година, GateIO стои како водечка размена на дигитални средства, која им служи на милиони на глобално ниво. Со силен акцент на неспоредливата безбедност, платформата обезбедува 100% доказ за резерви и строго придржување кон меѓународните регулативи.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Илјадници airdrops за да заработите до стотици USDT
Зошто да чекате повеќе?
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект
 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - До 55 илјади среќни корисници по проект

Придружете ни се за да им помогнете на новите потенцијални проекти и да побарате бесплатни airdrop токени

Зошто мора да се регистрирате преку нашиот код за упатување?

Ќе имате 20% попуст за такси за тргување на Spot & Future за LIFETIME; без разлика што GateIO ќе ги промени нивните политики во иднина.

По 1 недела, GateIO ја одобри нашата апликација за придружување и ни овозможи да ја промовираме нивната крипто-размена преку ексклузивен прилагоден код за упатување.

Овој попуст ќе се примени на вашата GateIO сметка ЗАСЕКОГАШ без разлика како GateIO ќе ги промени провизијата за тргување во иднина.

45+

доверливите и среќните пријатели го користеа нашиот код за упатување

“Currently, the trading fees of all exchanges are similar, so why we must pay higher trading fees if there are no other benefits included?! Although the trading fee is only about 0.0X% of each success trade but total acaccumulative trading volume would be huge over the time, so our special discount of 20% trading fees could also help you save quite a bit, even up to hundreds of USDT within first year only.”

“Гарантираме со оваа награда од 20% попуст, може да заштедите најмалку $100 во текот на првата година (или неколку месеци) на такси за тргување само ако се регистрирате преку нашиот ексклузивен код за упатување, а потоа ги завршите сите задачи за да побарате најмалку $50.”
“Покрај бесплатните дневни airdrops за сите нови корисници, ќе ве чекаат уште десетици вредни подароци, како што се: жешки NFT, мистериозни кутии, Web3 airdrops и Web3 задачи, натпревари за позајмување и заработка.”

“Особено, GateIO сè уште одржува многу жешки настани на кои им се придружуваат лојалните корисници: конкуренти за тргување Spot & Future кои делат одлични наградни фондови, наградите се огромни во кои не можете да верувате; вкупните наградни фондови се дури и до $5,000,000 вредни за секоја недела или секој месец и наградите се дури и до $1,000,000 за ранкерите #1.”
“Сите нормални кодови за упатување се случајни, само одобрените партнери имаат дозвола да ги изберат приспособените кодови за упатување и сите мора да започнуваат со префиксот gate-.”

“Во моментов има само неколку приспособени кодови за упатување за да се придружите на GateIO, тие се многу ретки, затоа дозволете да се регистрирате преку нашиот ексклузивен код за упатување за да добиете повеќе придобивки сега, би требало да биде подобро и за нас и за вас и за другите во нашиот круг.”
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - 3 едноставни чекори за да побарате стотици USDT

3 лесни чекори за да побарате бесплатни airdrop токени

Потребни ви се само 3 секунди за да побарате порект за воздух.

 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Регистрирајте сметка и најавете се за да побарате стотици USDT

  Чекор 1

  Регистрирајте сметка и најавете се

  Вашата сметка мора да биде верификација KYC Ниво 2 за да се придружите на GateIO Startup, KYC2 бара само слики од вашите документи за идентификација: пасош, возачка дозвола или национална карта за идентификација. Контактирајте со поддржувачот на Livechat GateIO за да решите каков било проблем.

 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Подгответе се да се претплатите, за да побарате стотици USDT

  Чекор 2

  Подгответе се да се претплатите

  Држете ≥ $10 само средства во кој било токен и кликнете на копчето „0 $ Бесплатно за барање“, оваа сума е само услов, вашите токени не се одземаат

 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Потврдете ги вашите акции за да побарате стотици USDT

  Чекор 3

  Потврди

  Потврдете ги вашите акции, кликнете на „Пристирај сега“.

 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Побарајте до илјадници USDT по пад
  Најважно
  Колку е повисоко нивото на ВИП, толку повеќе бесплатни airdrops, токени и вредност може да барате; може да добиете до $1,000 во токените за секој проект на airdrop, ако не е помал од VIP-5.

  Максимални споделувања по VIP ниво, кликнете на сликата покрај за да видите повеќе детали.

Бројките не лажат

Порта до вашите патувања со крипто и блокчејн: Нулта такса за тргување за новите корисници, тргувајте со над 1.700 криптовалути, најголема платформа за лансирање нови крипто проекти, тргувајте со крипто валути насекаде во секое време, дури и со ботови за автоматско тргување.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Зголемете го QR-кодот за скенирање
 • Акумулирана вредност на падот на воздухот

  $102M+
 • Завршени проекти за аердроп

  1,000+
 • Среќни корисници

  14M+

Среќните корисници раскажуваат за GateIO Startup

Погледнете како среќните и задоволувачки клиенти од целиот свет ги споделуваат своите прекрасни зборови за GateIO Startup.

“Ран пристап, огромна разновидност на монети и висок квалитет на проектот”

GateIO Startup нуди неспоредлива можност за инвеститорите кои сакаат да се вклучат во врвни и револуционерни проекти на нивниот почеток. Како составен дел на GateIO, водечка и брзо проширувачка глобална размена на криптовалути, GateIO Startup се одликува со карактеристични карактеристики што не се наоѓаат на друго место. Без разлика дали сте инвеститор во криптовалути или амбициозен претприемач, GateIO претставува мноштво можности кои имаат потенцијал за обезбедување на вашиот успех.

Amaury Reynolds

CryptoMode.com

“Водечка платформа за попуст на блокчејн проекти за стартапи”

GateIO Startup го олеснува финансирањето на блокчејн стартапи, поврзувајќи ги со финансиска поддршка од милиони корисници на GateIO. Преку својата платформа за Blockchain Project Discount, им дава шанса на корисниците да инвестираат во новите и перспективни стартапи. Истражете ги можностите за инвестирање во просперитетниот блокчејн простор со GateIO Startup.

Vignesh Karunanidhi & Shilpa Lama

BeInCrypto.com

“IEO платформа од Gate Ventures”

GateIO Launchpad е премиерна платформа за понуда за почетна размена (IEO) под капата на Gate Ventures. Потврдено од размената, им дава можности на корисниците да учествуваат во проекти во рана фаза со голем потенцијал. Пристапете до нови и ветувачки потфати уште од нивните почетни фази преку GateIO Launchpad.

Elvis Stephen

CryptoNica.news

“Една од водечките IEO платформи”

Неколку проекти прикажани на GateIO Startup дадоа извонредни приноси за инвеститорите, достигнувајќи го врвот во јануари 2022 година со импресивен поврат од 80 пати само во тој месец. Врз основа на податоците од CryptoRank, GateIO Startup може да се пофали со просечен рентабилност од 152,71% и висок ROI на сите времиња од 2.241,7% заклучно со 23 февруари 2022 година.

Market Trends

AnalyticsInsight.net

“GateIO ја објави стартап платформата и го лансираше првиот проект со CNNS”

Инвеститорите добиваат зголемени можности за почетни инвестиции во блокчејн вложувања во рана фаза. Услугите за тргување стануваат достапни по успешното постигнување на целта за прибирање средства од страна на проектот за стартување. GateIO, со својата долгогодишна посветеност на темелно истражување, курираше избор на високо посакувани проекти, обезбедувајќи им на корисниците платформа за безбедни, брзи и водечки во индустријата трговски услуги. Со посветеност на поттикнување на напредокот на блокчејн индустријата, GateIO се издвојува со тоа што се воздржува од наметнување такси за котација, обезбедувајќи транспарентна и сигурна трговска атмосфера без манипулации на пазарот.

Mark Walker

Уреднички директор на The Fintech Times

“Peri Finance постигна рекорден прибирање средства над 57 милиони долари”

Инаугуративната понуда за децентрализирана размена (DEX) на Peri Finance се случи на DuckDao и Kickpad, додека почетната понуда на централизирана размена (CEX) беше спроведена преку GateIO. Дебито на GateIO постигна извонреден успех, акумулирајќи над 57 милиони долари од повеќе од 18.000 соработници. Peri Finance е подготвен за глобални огласи на неколку престижни берзи за криптовалути во наредните месеци.

Соопштение за медиумите

CoinTelegraph.com

Не чекај повеќе! Придружете се на заедницата од над 14 милиони корисници

Сè уште има илјадници прегледи со 5 ѕвезди за прекрасната крипто размена на GateIO што може лесно да ги видите: TrustPilot, Captera, G2, SiteJabber, Business Insider

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Заработете стотици USDT со милијарди токен од GateIO Startup целосно БЕСПЛАТНО

Заработете стотици USDT со милијарди токен од GateIO Startup целосно БЕСПЛАТНО

GateIO StartUp е програма дизајнирана да им покаже благодарност на лојалните корисници на размената GateIO. Според оваа програма, корисниците треба само да исполнат одредени едноставни услови. Кога нов проект ќе спроведе airdrop, размената ќе го дистрибуира својот токен на корисниците целосно бесплатно, без никакви трошоци.

Пријавете се сега

Платформа за лансирање на токени за иновативни и напредни проекти

Учествувајте со еден клик и добијте бесплатни пуштања на висококвалитетни проекти за стартување на блокчејн. Слободен за барање и потполно бесплатен за примање и апсолутно бесплатен за продажба.

Сите претплати за стартување се бесплатни, корисниците можат бесплатно да бараат проектни токени. Колку е повисоко VIP-нивото, толку повеќе бесплатни airdrops може да барате.

GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering DECENTRALIZED DECENTRALIZE
Целта за собирање фондови $25,000
In Progress 2024/05/20 07:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Nyan Heroes NYAN
Целта за собирање фондови $70,000
Trade Now 2024/05/21 04:00
Датум на тргување 2024/05/21 08:00
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Sekuya SKYA
Целта за собирање фондови $40,000
In Progress 2024/05/21 10:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Arrow Markets ARROW
Целта за собирање фондови $40,000
Trade Now 2024/05/22 07:00
Датум на тргување 2024/05/22 11:00
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Laika AI LKI
Целта за собирање фондови $30,000
In Progress 2024/05/27 06:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Ctomorrow Platform CTP
Целта за собирање фондови $130,000
In Progress 2024/05/30 02:00
Датум на тргување 2024/05/30 06:00

Како да учествувате во Gate Startup

Во оваа област, ќе ви покажеме како да се придружите и да барате бесплатни airdrop токени и проекти на GateIO Startup и за веб-распоредот и за мобилните апликации.

Најлесен и најбрз водич за веб-корисниците
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 1: Најавете се на вашата сметка на GateIO, кликнете на иконата „Стартување“ за да пристапите на страницата за стартување.

Чекор 1

Најавете се на GateIO

Најавете се на вашата сметка на GateIO, кликнете на иконата „Стартување“ за да пристапите на страницата за стартување.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 2: Кликнете на проектите со ознака „Во тек“ за да отидете на страницата на проектот за претплата.

Чекор 2

Отворен проект Airdrop

Кликнете на проектите со ознака „Во тек“ за да отидете на страницата на проектот за претплата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 3: Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

Чекор 3

Започнете да барате

Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 4: Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

Чекор 4

Потврдете го вашето тврдење

Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 5: Проверете ги резултатите од вашиот airdrop во „Историјата на претплати“ или на наведената страница на проектот airdrop.

Чекор 5

Прикажи ја историјата на приговорите

Проверете ги резултатите од вашиот airdrop во „Историјата на претплати“ или на наведената страница на проектот airdrop.

Најлесен и најбрз водич за корисниците на мобилни апликации
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 1: Најавете се на вашата сметка на GateIO, кликнете на иконата „Стартување“ за да пристапите на страницата за стартување.

Чекор 1

Најавете се на GateIO

Најавете се на вашата сметка на GateIO, кликнете на иконата „Стартување“ за да пристапите на страницата за стартување.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 2: Кликнете на проектите со ознака „Во тек“ за да отидете на страницата на проектот за претплата.

Чекор 2

Отворен проект Airdrop

Кликнете на проектите со ознака „Во тек“ за да отидете на страницата на проектот за претплата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 3: Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

Чекор 3

Започнете да барате

Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 4: Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

Чекор 4

Потврдете го вашето тврдење

Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 5: Проверете ги резултатите од вашиот airdrop со кликнување на иконата „...“ во горниот десен агол на страницата за стартување и други детали.

Чекор 5

Прикажи ја историјата на приговорите

Проверете ги резултатите од вашиот airdrop со кликнување на иконата „...“ во горниот десен агол на страницата за стартување и други детали.

Повеќе Веб3 стартапи потенцијални ексклузивни Airdrops

Сè уште има уште илјадници airdrops со висок потенцијал за барање, но само со „Gate Web3 Wallet“, и очигледно сите токени airdrop проекти сè уште се слободни за барање, за брзо продавање.

Сите претплати на Web3 Startup сè уште се бесплатни, но вашата „Gate Web3 Wallet“ мора да има барем еквивалентен фонд од вкупните средства на синџирот EVM ≥ $1 или $50 (одредено барање по airdrop), средствата нема да се одземат. Секоја сметка на паричник може да се претплати само еднаш по airdrop. Синџирите на EVM вклучуваат GateChain, Ethereum, BNB Chain, Arbitrum, Polygon, Optimism, Avalanche итн.

Корисниците кои учествуваат во проектот ќе ја добијат дистрибуцијата на токени преку среќни ждрепка. Веројатноста за лотаријата се заснова на тежината на средствата „Gate Web3 Wallet“, што е соодносот на средствата кај корисникот со вкупните средства за учество на проектот за време на снимката на системот пред дистрибуцијата на проектот. Колку е поголема тежината, толку е поголема веројатноста за победа.

GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Fukaff NFT
Целта за собирање фондови $18,000
In Progress 2024/02/23 13:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Tokoin TOKO
Целта за собирање фондови $2,000
In Progress 2024/02/10 13:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering DevvE DEVVE
Целта за собирање фондови $4,000
In Progress 2024/02/08 13:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering GOATBOT GBOT
Целта за собирање фондови $2,000
In Progress 2024/02/20 14:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering Heroes of Mavia MAVIA
Целта за собирање фондови $3,000
In Progress 2024/02/05 12:00
Датум на тргување ---
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering
GateIO Startup референтен код: gate-ZEROFEES - Free Token Distribution & Free Token Offering HODL HODL
Целта за собирање фондови $2,000
In Progress 2024/02/06 14:00
Датум на тргување ---

Како да учествувате во Gate Web3 Startups

Во оваа област, ќе ви покажеме како да се придружите и да барате бесплатни airdrop токени и проекти на Gate Web3 Startups и за веб-распоредот и за мобилните апликации.

Најлесен и најбрз водич за веб-корисниците
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 1: Одете во интерфејсот Gate Web3 Startup, кликнете на копчето „Connect Wallet“ за да го поврзете вашиот паричник (преземете ја и инсталирајте ја прво наставката на Chrome ако веќе немате „Gate Web3 Startup“).

Чекор 1

Поврзете се Web3 Wallet

Одете во интерфејсот Gate Web3 Startup, кликнете на копчето „Connect Wallet“ за да го поврзете вашиот паричник (преземете ја и инсталирајте ја прво наставката на Chrome ако веќе немате „Gate Web3 Startup“).

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 2: Кликнете на горната лента за навигација „Launch“ -> „Startup Airdrop“

Чекор 2

Влезете во Web3 Airdrop страницата

Кликнете на горната лента за навигација „Launch“ -> „Startup Airdrop“

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 3: Изберете го проектот со ознаката „Во тек“, кликнете за да скокнете на страницата со детали.

Чекор 3

Изберете ги тековните проекти

Изберете го проектот со ознаката „Во тек“, кликнете за да скокнете на страницата со детали.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 4: Кликнете на „Прибарајте бесплатен Airdrop“ и, ако ги исполнувате условите за претплата, тогаш штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Прибари сега“ за да ја завршите претплатата.

Чекор 4

Започнете да барате

Кликнете на „Прибарајте бесплатен Airdrop“ и, ако ги исполнувате условите за претплата, тогаш штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Прибари сега“ за да ја завршите претплатата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 5: Проверете ги резултатите од вашиот airdrop во „Историјата на претплати“ или на наведената страница на проектот airdrop.

Чекор 5

Прикажи ја историјата на приговорите

Проверете ги резултатите од вашиот airdrop во „Историјата на претплати“ или на наведената страница на проектот airdrop.

Најлесен и најбрз водич за корисниците на мобилни апликации
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 1: На почетниот екран на апликацијата, кликнете на „Web3“ за да се поврзете со вашиот паричник

Чекор 1

Поврзете се Web3 Wallet

На почетниот екран на апликацијата, кликнете на „Web3“ за да се поврзете со вашиот паричник

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 2: На почетниот екран на апликацијата, кликнете на „Стартување“

Чекор 2

Влезете во Web3 Airdrop страницата

На почетниот екран на апликацијата, кликнете на „Стартување“

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 3: Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

Чекор 3

Започнете да барате

Кликнете на „$0 бесплатно за присвојување“ за да започнете да ги барате вашите бесплатни токени

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 4: Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

Чекор 4

Потврдете го вашето тврдење

Штиклирајте „Го прочитав и се согласив договор за претплата“ и кликнете „Побарајте сега“ за да ја завршите претплатата.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Чекор 5: Проверете ги резултатите од вашиот airdrop со кликнување на „Историја на претплати“.

Чекор 5

Прикажи ја историјата на приговорите

Проверете ги резултатите од вашиот airdrop со кликнување на „Историја на претплати“.

Менаџер со крипто портфолио

Купете и продадете над 1.700 популарни крипто-валути, следете ги на едно место.

Заштита на портата SAFU

Обезбедете ги сите средства за корисниците. Од 2019 година, фондот SAFU е проценет на повеќе од 100 милиони американски долари и сè уште расте; GateIO ќе продолжи да го гради фондот за да им обезбеди на корисниците силна дополнителна сигурност на средствата.

Мобилни апликации

Останете на врвот на пазарите во секое време, насекаде со апликацијата GateIO за Windows, Android и iOS, без разлика на уредите што ги користите: десктоп, Mac, лаптоп iPhone, iPad, телефони и таблети со Android.

Платформа за лансирање на токени за иновативни и напредни проекти

GateIO Exchange (која неодамна ја прослави својата 10-годишнина, дури и постара од Binance) е една од најдолготрајните берзи за криптовалути на пазарот. Познат е по својата единствена практика на нудење криптовалути како што се BTC и ETH по екстремно ниски цени со ограничени количини, стратегија од која научиле поголемите берзи како Binance и други.

GateIO во моментов е размена со најобемната листа на наведени криптовалути. Инвеститорите често се обраќаат кон GateIO Exchange со цел да „ловат потенцијални монети по ниски цени“ за подоцна да ги продадат со профит кога ќе бидат наведени на поголеми берзи.

Придружи ни се

Заработете до $6,666 + нашата награда за $0.5 - $1.5

Секако, МОРА да се регистрирате преку нашиот код за упатување за да побарате каква било награда и МОРА да завршите неколку задачи

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Добредојдовте награди за сите нови корисници
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Кутии за среќа за сите дојденци
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Максимални придобивки за сите нови корисници со код за упатување

Подароци за добредојде за секоја нова регистрација

Секој нов корисник што ќе заврши со проверка на лице (KYC-1) ќе добие бонус од 10 кредити (~ $0.5). Понатаму, корисниците можат да ги завршат задачите за да побараат среќни извлекувања на Mystery Box што обезбедува различни награди до $6,000 USDTest, $100 GT, $30 POINT, $10 Spot бонус, $10 Futures бонус и други награди.

 • Награда за прв пат Spot тргување

  Ако вашиот 24-часовен акумулативен волумен на тргување Spot откако задачата се бара не е помал од $100, ќе добиете награда од 100 кредити (~ $5).

 • Награда за прв пат тргување со фјучерси

  Ако вашиот 24-часовен акумулативен обем на тргување со фјучерси бидејќи задачата што се бара не е помал од $500, ќе добиете награда од 100 кредити (~ $5).

Нашата награда за помош

Ве молиме контактирајте со нас за да го добиете нашиот трансфер директно кога ќе се регистрирате преку нашиот код за упатување:

Доколку сте го достигнале бонусот од Награда за прв пат Spot тргување: $0.5

Доколку сте го достигнале бонусот од Награда за прв пат тргување со фјучерси: $1.5

Сè уште заработувајте повеќе до $520 кога ја користите апликацијата GateIO

За сите нови корисници, само преземете која било апликација GateIO (апликација GateIO Android, апликација GateIO iOS, апликации GateIO Desktop и Windows или MacOS), а потоа завршете го секој износ на Spot тргување или постојано тргување со фјучерси на апликацијата, корисниците ќе добијат награда за $5.


И сите нови корисници може да бараат повеќе бонус за првата трговија што не завршиле никакво тргување.

 • Повеќе вреди награда $15

  Ако вашиот акумулативен обем на тргување на апликациите за Spot ≥ $200 или/и Perpetual Futures ≥ $1,000.

 • Повеќе вреди награда

  Ако вашиот акумулативен обем на тргување на апликациите за Spot ≥ $10,000 или/и Perpetual Futures ≥ $50,000.

 • Повеќе вреди награда $20 x 20

  Поканете 1 (еден) нов корисник да се регистрира со KYC2 и преземете ги апликациите, а потоа ја заврши задачата бр. 1 погоре, максималниот број корисници што можете да ги поканите за овој тип на награда е 20; максималната акумулативна награда на секоја сесија (на секои 15 дена) е $400.

GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Добредојдовте награди за апликации за сите нови корисници
GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземете ја апликацијата за iOS во продавницата за апликации GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземете ја апликацијата за MacOS во продавницата за Mac GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземете ја апликацијата за Android во продавницата на Google Play GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземање на апликација за Android за APK-датотека GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземете ја апликацијата за Android во AppGallery Huawei GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Преземање на апликација за Windows
Нулта провизија за тргување

Тргувајте бесплатно до првиот $25,000

Повеќе бесплатно POINT

Дневни награди за пријавување

20% Надоместоци со попуст

Засекогаш попуст

$0 Надомест за тргување со крипто за сите нови корисници

Со регистрирање сметка преку нашиот код за упатување (gate-ZEROFEES) и завршени сите основни задачи, сите новодојденци во GateIO би заработиле најмалку $50 лесно и брзо.

 • GateIO референтен код: gate-ZEROFEES - Нулта провизија за тргување за сите нови корисници
  Нулта провизија за тргување

  Кликнете на левата слика за да се зголеми и ќе видите, GateIO ни зеде вкупен надомест од ~ $6 за тргување околу $3,000; затоа со бонус од најмалку $50; сите нови корисници можат да тргуваат до $25,000. Ова е апсолутно нула такса за тргување.

 • Тргување со намалена такса

  Поставивме попуст од 20% провизија во овој код за упатување, ќе имате попуст ЗАСЕКОГАШ кога тргувате на GateIO за разлика од другите стандардни корисници.

 • Бесплатно POINT дневно присуство

  GateIO, исто така, им нуди на лојалните корисници бесплатно „POINT“ секој ден со задачата „Дневно присуство“, може да имате до 17 „POINT“ ако се пријавите во последователно присуство 28 дена. 1 POINT ~ 1 USDT (се користи само за провизија за тргување).

Внимание

Нема да имате никаков бесплатен бонус, попуст, награда или какви било придобивки за новите корисници доколку не го користите кодот за упатување за да се регистрирате; затоа ве молиме помогнете ни со користење на нашиот код за упатување (gate-ZEROFEES) - подобро е и за вас и за нас и за другите во нашиот круг.